Welkom bij Groene Vingers, jouw vriendelijke buurtteam van liefhebbers van huiswerk, lifehacks en tuinieren! Wij zijn een gepassioneerde groep die gelooft in het delen van kennis en het bevorderen van een duurzame levensstijl.

Ons team is fantastisch omdat we een diverse mix van talenten hebben, van ervaren tuiniers tot creatieve doe-het-zelvers en eco-warriors. We koesteren een diepe liefde voor alles wat ecologisch en natuurlijk is, en we streven ernaar om anderen te inspireren om hetzelfde te doen.

We hebben de eer gehad om deel te nemen aan verschillende tentoonstellingen en evenementen die onze passies weerspiegelen. Enkele van onze favoriete showcases zijn onder andere de Nationale Tuinbouwtentoonstelling in Amsterdam, waar we onze groene oases tentoonstelden en praktische tips deelden voor milieuvriendelijk tuinieren.

Daarnaast zijn we actief betrokken bij lokale initiatieven en wedstrijden die de nadruk leggen op duurzaamheid en gemeenschapszin. Of het nu gaat om het organiseren van een buurtcomposteerproject of het deelnemen aan een wedstrijd voor het beste ecologische balkonontwerp, wij staan altijd klaar om een positieve impact te maken.

Dus als je geïnteresseerd bent in het verbeteren van je groene levensstijl, sluit je dan aan bij ons team van Groene Vingers! Samen kunnen we de wereld een beetje groener maken, stap voor stap.

ONS team

Ben je dol op huiswerk, lifehacks en tuinieren? Dan is Groene Vingers jouw ideale team! Wij zijn een gezellige groep liefhebbers van alles wat groeit en bloeit, en we nodigen je van harte uit om met ons mee te doen. Samen kunnen we onze passies delen, van elkaar leren en de wereld om ons heen een stukje groener maken. Sluit je aan en ontdek wat Groene Vingers voor jou kan betekenen!

Marloes van Dijk

Hoofdredacteur en tuinexpert

Pieter de Vries

Community Manager

Eva Jansen

Content Creator & eco-adviseur

Bas van den Berg

Technisch Specialist & lifehackgenie