Kleine Tuin Ideeën

Schutting ideeen die uw tuin naar een hoger niveau tillen

Schutting ideeen

Er zijn talloze mogelijkheden om je tuinafscheiding op te fleuren en een persoonlijk tintje te geven. Van groene schuttingen tot kunstzinnige ontwerpen, er is voor ieder wat wils. In dit artikel delen we graag 10 creatieve ideeën die je kunt gebruiken om je tuinafscheiding te transformeren en je tuin een bijzondere uitstraling te geven.

Een van de meest populaire schutting ideeën is het gebruik van verticale tuinen. Door planten in je tuinafscheiding te integreren, creëer je niet alleen een groen accent, maar ook extra privacy. Je kunt kiezen voor klimplanten die langs de schutting omhoog groeien, of voor verticale plantenzakken die je aan de schutting kunt bevestigen. Op deze manier voeg je een natuurlijk en levendig element toe aan je tuin.

Een ander creatief idee is om je tuinafscheiding te gebruiken als canvas voor kunstwerken. Je kunt ervoor kiezen om de schutting zelf te beschilderen met mooie patronen of afbeeldingen, of je kunt kiezen voor kant-en-klare decoratieve panelen die je aan de schutting kunt bevestigen. Dit voegt niet alleen kleur en karakter toe aan je tuin, maar maakt het ook een unieke plek die je kunt personaliseren.

Verticale tuin als schutting

Een verticale tuin als schutting is een creatief en praktisch idee om je tuin op te fleuren en tegelijkertijd privacy te creëren. Met een verticale tuin kun je namelijk een groene muur maken met behulp van planten in plaats van traditionele schuttingpanelen.

Een verticale tuin schutting kan op verschillende manieren worden gemaakt. Je kunt bijvoorbeeld plantenzakken aan de schutting bevestigen en deze vullen met verschillende soorten planten. Hierdoor krijg je een levendige en kleurrijke afscheiding. Je kunt ook gebruik maken van verticale tuinmodules die je aan de schutting kunt bevestigen. Deze modules hebben vaak meerdere compartimenten waarin je planten kunt plaatsen.

Het onderhouden van een verticale tuin schutting vergt wel wat aandacht. Je zult regelmatig de planten moeten verzorgen, denk aan water geven en eventueel snoeien. Ook is het belangrijk om te kijken naar het type plant dat je wilt gebruiken. Niet elke plant is geschikt om verticaal te groeien. Kies dus voor planten die goed groeien in een verticale omgeving en niet te snel uitdrogen.

Al met al is een verticale tuin als schutting een uniek en origineel idee om je tuin op te fleuren en tegelijkertijd privacy te creëren. Het zorgt voor een groenere omgeving en draagt bij aan een gezonde en rustige sfeer in je tuin.

Schutting met geïntegreerde plantenbakken

Een schutting met geïntegreerde plantenbakken is een geweldige manier om een natuurlijk element toe te voegen aan je tuinafscheiding terwijl je ook ruimte bespaart. Met deze creatieve oplossing kun je genieten van zowel privacy als groen in je tuin.

Om een schutting met geïntegreerde plantenbakken te creëren, kun je gebruik maken van verschillende materialen zoals hout, metaal of kunststof. Het belangrijkste is dat de plantenbakken stevig en duurzaam zijn, zodat ze bestand zijn tegen alle weersomstandigheden.

Voordelen van een schutting met geïntegreerde plantenbakken

 • Privacy: De plantenbakken fungeren als een natuurlijk afschermingselement en creëren een privéruimte in je tuin.
 • Groen: Het toevoegen van planten aan je schutting zorgt voor een groene omgeving en kan helpen om de lucht te zuiveren.
 • Ruimtebesparing: In plaats van aparte plantenbakken in je tuin te hebben, kun je ze integreren in de schutting en zo waardevolle ruimte besparen.
 • Decoratief: Een schutting met geïntegreerde plantenbakken kan een prachtig decoratief element zijn in je tuin. Je kunt spelen met verschillende plantensoorten en kleuren om een unieke uitstraling te creëren.
 • Onderhoud: Het onderhoud van de plantenbakken is eenvoudig, omdat ze gemakkelijk toegankelijk zijn en je ze kunt verplaatsen indien nodig.

Natuurlijke schutting van bamboe

Een natuurlijke schutting van bamboe is een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een duurzame en milieuvriendelijke tuinafscheiding. Bamboe is een snelgroeiend gras dat zorgt voor een prachtige natuurlijke uitstraling in je tuin.

Voordelen van een bamboe schutting

Een bamboe schutting heeft verschillende voordelen ten opzichte van andere tuinafscheidingen. Ten eerste is bamboe van nature bestand tegen weersinvloeden, waardoor het lang meegaat en weinig onderhoud nodig heeft. Dit betekent dat je niet veel tijd en moeite hoeft te besteden aan het onderhouden van je tuinafscheiding.

Bovendien biedt een bamboe schutting een natuurlijke barrière tegen inkijk en wind, waardoor je meer privacy en comfort hebt in je tuin. De dichte structuur van bamboe zorgt ervoor dat het moeilijk is om door de schutting heen te kijken, waardoor je je beschermd voelt tegen nieuwsgierige blikken van buitenaf.

Onderhoud van een bamboe schutting

Hoewel een bamboe schutting weinig onderhoud vereist, is het belangrijk om enkele eenvoudige stappen te volgen om ervoor te zorgen dat deze er op zijn best uitziet en lang meegaat. Het is aan te raden om de schutting regelmatig af te spoelen met water om vuil en stof te verwijderen. Je kunt ook een zachte borstel gebruiken om eventueel aanwezig vuil weg te vegen.

Afhankelijk van de locatie van de schutting en het weer, kan de bamboe na verloop van tijd vergrijzen. Als je de oorspronkelijke kleur wilt behouden, kun je ervoor kiezen om de schutting regelmatig te behandelen met bamboe olie of een vergelijkbaar product. Dit zal helpen om de kleur van het bamboe op te frissen en het te beschermen tegen vervaging door de zon.

Kortom, een natuurlijke schutting van bamboe is een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een duurzame, esthetische en milieuvriendelijke tuinafscheiding. Het biedt privacy, bescherming tegen wind en voegt een natuurlijke uitstraling toe aan je tuin. Met weinig onderhoud en de mogelijkheid om de oorspronkelijke kleur te behouden, is een bamboe schutting een praktische en mooie toevoeging aan elke tuin.

Schutting van gerecyclede materialen

Een unieke en milieuvriendelijke optie voor een tuinafscheiding is een schutting gemaakt van gerecyclede materialen. Door het gebruik van hergebruikte materialen draag je bij aan een duurzamere omgeving en geef je oude items een nieuw leven.

Er zijn verschillende soorten gerecyclede materialen die je kunt gebruiken om een schutting te bouwen. Denk bijvoorbeeld aan oude pallets, houten planken van afgebroken schuren of gebouwen, gerecyclede kunststofplaten of zelfs oude fietsen. Het gebruik van deze materialen zorgt niet alleen voor een unieke uitstraling, maar ook voor een interessant gespreksonderwerp voor bezoekers van je tuin.

Om een schutting van gerecyclede materialen te bouwen, heb je wel wat creativiteit en handigheid nodig. Je moet de materialen zorgvuldig selecteren en bewerken om ervoor te zorgen dat ze stevig genoeg zijn om als schutting te dienen. Je kunt de materialen verven of beitsen om ze een kleur te geven die past bij je tuinontwerp.

Al met al is een schutting van gerecyclede materialen een duurzame en creatieve keuze voor je tuin. Het is een manier om oude materialen een nieuw leven te geven en tegelijkertijd extra privacy in je tuin te creëren. Met de juiste materialen en wat creativiteit kun je een unieke en milieuvriendelijke tuinafscheiding creëren die perfect past bij je persoonlijke stijl.

Schutting van gerecyclede materialen

Een originele en duurzame manier om je tuin af te scheiden is door gebruik te maken van gerecyclede materialen. Door oude materialen een tweede leven te geven, geef je niet alleen je tuin een unieke uitstraling, maar draag je ook bij aan het verminderen van afval en het besparen van grondstoffen.

Er zijn verschillende opties voor het maken van een schutting van gerecyclede materialen. Een van de mogelijkheden is het gebruik van oude houten pallets. Deze kunnen worden gebruikt als schuttingpanelen door ze verticaal te plaatsen en aan elkaar te bevestigen. Door de verschillende maten en vormen van de pallets te combineren, creëer je een speels effect.

Een andere optie is het gebruik van oude deuren of raamkozijnen. Deze kunnen worden omgebouwd tot schuttingpanelen door ze aan elkaar te bevestigen. Door de verschillende kleuren en patronen van de deuren te mixen, krijg je een unieke en kleurrijke schutting.

Voordelen:

Voordelen:

1. Milieuvriendelijk: door gebruik te maken van gerecyclede materialen, draag je bij aan een duurzame leefomgeving.

2. Uniek en creatief: een schutting van gerecyclede materialen geeft je tuin een eigenzinnige uitstraling en laat zien dat je creatief bent.

3. Kostenbesparend: het gebruik van gerecyclede materialen is vaak goedkoper dan het kopen van nieuwe materialen.

Nadelen:

1. Tijdrovend: het vinden en verzamelen van de benodigde materialen kan wat tijd en moeite kosten.

2. Onderhoud: afhankelijk van de gebruikte materialen, kan een schutting van gerecyclede materialen wat meer onderhoud vergen dan een traditionele schutting.

Kortom, een schutting van gerecyclede materialen is een originele en duurzame keuze voor het afscheiden van je tuin. Het geeft je tuin een unieke uitstraling en draagt bij aan een duurzame leefomgeving. Wees creatief en laat zien dat je oog hebt voor hergebruik en design!

Schutting met ingebouwde verlichting

Schutting met ingebouwde verlichting

Een schutting met ingebouwde verlichting is niet alleen functioneel, maar voegt ook een mooie ambiance toe aan je tuin. Met de juiste verlichting kun je ’s avonds genieten van een sfeervolle en gezellige omgeving.

Een andere optie is het gebruik van inbouwspots. Deze spots worden in de schutting geplaatst en zorgen voor gericht licht op specifieke punten. Hiermee kun je bijvoorbeeld bepaalde planten of decoratieve elementen uitlichten. Inbouwspots zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je een unieke sfeer kunt creëren.

Het is belangrijk om te kiezen voor verlichting die geschikt is voor buitengebruik en bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Daarnaast kun je ook overwegen om te investeren in verlichting met een energiezuinige optie, zoals zonne-energie. Op deze manier ben je milieubewust bezig en bespaar je op je energierekening.

Voordelen van een schutting met ingebouwde verlichting

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het hebben van een schutting met ingebouwde verlichting:

 1. Sfeer en gezelligheid: De verlichting zorgt voor een warme sfeer in je tuin en creëert een gezellige plek waar je kunt ontspannen en genieten van lange zomeravonden.
 2. Veiligheid: Een goed verlichte tuin verhoogt de veiligheid en vermindert het risico op ongelukken, zoals struikelen over obstakels.
 3. Privacy: Met verlichting kun je bepaalde delen van je tuin uitlichten en andere delen juist in het donker laten. Dit zorgt voor meer privacy en controle over de indeling van je buitenruimte.
 4. Stijlvolle uitstraling: Een schutting met ingebouwde verlichting ziet er niet alleen functioneel uit, maar voegt ook een stijlvol element toe aan je tuinontwerp.

Al met al is een schutting met ingebouwde verlichting een geweldige toevoeging aan je tuin. Het biedt niet alleen praktische voordelen, maar geeft ook een extra dimensie aan je buitenruimte. Of je nu kiest voor subtiel verlichte strips of opvallende inbouwspots, met de juiste verlichting kun je optimaal genieten van je tuin, dag en nacht.

Schutting van levende heesters

Een schutting van levende heesters is een prachtige en natuurlijke manier om privacy te creëren in je tuin. Het is een duurzame optie die een groene en levendige uitstraling aan je buitenruimte geeft.

Met een schutting van levende heesters kun je een natuurlijke barrière creëren tussen jouw tuin en die van de buren. Dit kan helpen om geluiden te dempen en nieuwsgierige blikken buiten te houden. Het zorgt ook voor een gezellig en rustgevend effect.

Er zijn verschillende soorten levende heesters die geschikt zijn voor een schutting. Denk bijvoorbeeld aan haagbeuk, beukenhaag, liguster, taxus of klimop. Deze planten zijn vaak dichtvertakt en hebben een mooie volle uitstraling. Je kunt ze eenvoudig in rijen planten en ze geleidelijk laten groeien tot een stevige en groene schutting.

Het onderhouden van een levende heesterschutting is relatief eenvoudig. Regelmatig snoeien is essentieel om de schutting in goede vorm te houden. Hierdoor blijft de schutting dichtbegroeid en behoudt hij zijn mooie uitstraling.

 • Zorg ervoor dat je de heesters op de juiste afstand van elkaar plant, zodat ze voldoende ruimte hebben om te groeien.
 • Snoei de schutting jaarlijks, bij voorkeur in het voorjaar of najaar.
 • Verwijder regelmatig dode of beschadigde takken om de gezondheid van de heesters te bevorderen.
 • Geef de heesters regelmatig water, vooral tijdens droge periodes.

Schutting van decoratieve panelen

Een schutting van decoratieve panelen is een prachtige manier om je tuin af te schermen en tegelijkertijd een artistiek tintje toe te voegen. Deze panelen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen, waardoor je eindeloos kunt variëren en de perfecte schutting voor jouw tuin kunt creëren.

Materialen

Decoratieve panelen kunnen gemaakt zijn van verschillende materialen, zoals hout, metaal of kunststof. Houten panelen geven een warme en natuurlijke uitstraling aan je tuin, terwijl metalen panelen juist een modern en industrieel gevoel creëren. Kunststof panelen zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.

Stijlen

Er zijn verschillende stijlen decoratieve panelen beschikbaar, zodat je de schutting kunt afstemmen op de rest van je tuin. Kies bijvoorbeeld voor panelen met een geometrisch patroon voor een eigentijdse uitstraling, of ga voor panelen met een traditioneel motief voor een klassieke look. Daarnaast kun je ook kiezen voor panelen met een natuurlijk motief, zoals bloemen of bladeren, voor een rustgevende en serene sfeer.

Privacy

Een schutting van decoratieve panelen biedt niet alleen een esthetische waarde, maar geeft ook de nodige privacy in je tuin. Doordat de panelen vaak op een bepaalde afstand van elkaar geplaatst zijn, ontstaat er een speels effect en krijg je toch voldoende afscherming. Wil je nog meer privacy? Dan kun je ervoor kiezen om de panelen te combineren met klimplanten of een haag.

Flexibiliteit

Flexibiliteit

Een groot voordeel van decoratieve panelen is dat ze zeer flexibel zijn. Je kunt de panelen eenvoudig aanpassen of verplaatsen, zodat je altijd de gewenste indeling van je tuin kunt creëren. Daarnaast kun je de panelen ook gebruiken als afscheiding van verschillende zones in je tuin, bijvoorbeeld om een terras te creëren of een moestuin te beschermen.

Al met al biedt een schutting van decoratieve panelen vele voordelen. Het zorgt niet alleen voor privacy, maar geeft ook een artistiek tintje aan je tuin. Of je nu een moderne, klassieke of natuurlijke uitstraling wilt, met decoratieve panelen kun je alle kanten op. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer de perfecte schutting voor jouw tuin.

Schutting met geperforeerde metalen platen

Een schutting met geperforeerde metalen platen is een moderne en stijlvolle keuze voor je tuinafscheiding. Deze schuttingen zijn gemaakt van duurzaam metaal met kleine gaatjes erin, waardoor een uniek en eigentijds design ontstaat. De geperforeerde metalen platen bieden niet alleen privacy, maar laten ook nog deels licht en lucht door, wat een ruimtelijk effect geeft aan je tuin.

Deze schuttingen worden vaak gebruikt in stadstuinen of moderne buitenruimtes vanwege hun strakke en industriële uitstraling. Ze passen perfect bij een minimalistische of hedendaagse tuininrichting. Daarnaast zijn de geperforeerde metalen platen ook zeer geschikt voor klimplanten, omdat ze genoeg houvast bieden.

Voordelen van een schutting met geperforeerde metalen platen

Een schutting met geperforeerde metalen platen heeft verschillende voordelen:

Privacy De geperforeerde metalen platen zorgen voor voldoende privacy in je tuin, terwijl ze toch een deel van het licht en de lucht doorlaten.
Stijlvol design De strakke en moderne uitstraling van de geperforeerde metalen platen geeft een eigentijds en trendy karakter aan je buitenruimte.
Natuurlijke ventilatie De kleine gaatjes in de metalen platen zorgen voor een natuurlijke ventilatie, waardoor je tuin altijd goed geventileerd blijft.
Duurzaamheid Geperforeerde metalen platen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en gaan daardoor lang mee. Ze zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden en vereisen weinig onderhoud.

Naast deze voordelen kun je ook nog creatief zijn met een schutting van geperforeerde metalen platen. Je kunt bijvoorbeeld verlichting achter de platen plaatsen voor een sfeervol effect in de avonduren. Ook kun je gebruik maken van verschillende kleuren metaal voor een speels effect.

Al met al biedt een schutting met geperforeerde metalen platen de perfecte combinatie van privacy, stijl en duurzaamheid voor je tuin. Het is een moderne en trendy keuze die je buitenruimte een upgrade zal geven.

Schutting van gekleurde glaspanelen

Een schutting van gekleurde glaspanelen is een unieke en moderne manier om privacy en stijl aan je tuin toe te voegen. Met deze creatieve schutting creëer je niet alleen een afscheiding, maar ook een opvallend kunstwerk in je buitenruimte.

Voordelen van een schutting van gekleurde glaspanelen

Ontwerpmogelijkheden

Met een schutting van gekleurde glaspanelen zijn er talloze ontwerpmogelijkheden. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren glas, zoals blauw, groen, geel of rood, afhankelijk van je persoonlijke smaak en de stijl van je tuin. Ook kun je patronen en motieven toevoegen aan de panelen om een creatief en uniek ontwerp te creëren.

Daarnaast kun je de glaspanelen combineren met andere materialen, zoals hout of metaal, om een nog interessanter ontwerp te maken. Bijvoorbeeld door de glaspanelen in een houten frame te plaatsen voor een natuurlijke en moderne uitstraling.

Installatie

Als de schutting eenmaal is geïnstalleerd, is het belangrijk om het glas regelmatig schoon te maken om de kleuren levendig te houden. Dit kan eenvoudig worden gedaan met een glasreiniger en een zachte doek.

Conclusie

Een schutting van gekleurde glaspanelen is een geweldige manier om privacy, stijl en kunst naar je tuin te brengen. Met talloze ontwerpmogelijkheden en de duurzaamheid van glas, is het een moderne en opvallende toevoeging aan elke buitenruimte.

Schutting met zitgelegenheid

Een schutting met een zitgelegenheid is een geweldige manier om het beste van beide werelden te combineren: privacy en comfort. Met een schutting die is ontworpen met een ingebouwde zitplaats, kun je optimaal genieten van je tuin terwijl je beschermd bent tegen nieuwsgierige blikken van buitenaf.

Er zijn verschillende manieren waarop je een schutting met zitgelegenheid kunt creëren. Een van de meest populaire opties is het installeren van een verhoogde bank langs de schutting. Deze bank kan worden gemaakt van hout, beton of andere duurzame materialen en kan worden aangepast aan de stijl van je tuin. De bank kan ook worden voorzien van comfortabele kussens en kussens om een gezellige sfeer te creëren.

Een andere optie is het installeren van een pergola of een overkapping aan de schutting, waar je een comfortabele zithoek kunt creëren met stoelen, banken of zelfs een hangmat. Deze overdekte zitgelegenheid biedt niet alleen bescherming tegen nieuwsgierige ogen, maar ook tegen regen en felle zon. Het is de perfecte plek om te ontspannen, te lezen of te genieten van gezellig samenzijn met vrienden en familie.

Voor een meer informele uitstraling kun je ook kiezen voor een schutting met geïntegreerde bankjes of krukken. Deze bankjes kunnen worden gemaakt van hout, steen of ander materiaal dat past bij de stijl van je tuin. Ze bieden een comfortabele plek om te zitten en te ontspannen, en kunnen ook dienen als extra zitplaatsen tijdens barbecues en tuinfeestjes.

Wat je ook kiest, een schutting met zitgelegenheid biedt niet alleen extra privacy, maar ook een gezellige en functionele toevoeging aan je tuin. Het is een investering die je tuin transformeert in een plek waar je kunt ontspannen, genieten van de buitenlucht en quality time kunt doorbrengen met je dierbaren.

Schutting met waterpartij

Een schutting met een waterpartij kan een prachtige toevoeging zijn aan je tuin. Het creëert niet alleen een ontspannen en rustgevende sfeer, maar het biedt ook een visueel aantrekkelijk element dat elke buitenruimte kan transformeren.

Een mogelijkheid is het plaatsen van een waterval in je schutting. Dit kan een natuurlijk effect geven en het geluid van stromend water zorgt voor een kalmerende ambiance. Daarnaast kan een waterpartij met een fontein in je schutting ook een decoratief accent zijn. Je kunt kiezen voor een moderne fontein met strakke lijnen, of juist een klassieke fontein met ornamenten.

Naast de esthetische aspecten kan een schutting met een waterpartij ook functioneel zijn. Het water kan namelijk dienen als een natuurlijke afscheiding tussen jouw tuin en de omgeving. Het creëert een barrière die privacy biedt en tegelijkertijd een natuurlijke uitstraling heeft.

Om een schutting met een waterpartij te realiseren, zijn er verschillende opties. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een vrijstaande watermuur die tegen je schutting wordt geplaatst. Deze kan in verschillende materialen worden uitgevoerd, zoals beton, glas of roestvrij staal. Een andere optie is het integreren van een waterpartij in de schutting zelf, bijvoorbeeld door het plaatsen van een vijver langs de schutting. Hierbij kun je gebruik maken van natuurlijke elementen, zoals kiezelstenen en waterplanten, om een mooie en natuurlijke uitstraling te creëren.

Kortom, een schutting met een waterpartij kan je tuin transformeren tot een oase van rust en schoonheid. Het biedt niet alleen visuele aantrekkingskracht, maar ook functionele voordelen. Of je nu kiest voor een waterval, een fontein of een vijver, een waterpartij in je schutting zal zeker een betoverende toevoeging zijn aan je buitenruimte.

Schutting met kunstwerken

Schutting met kunstwerken

Een schutting met kunstwerken is een geweldige manier om je tuin een unieke en artistieke uitstraling te geven. Het toevoegen van kunst aan je schutting kan niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een persoonlijk tintje geven aan je buitenruimte.

Er zijn verschillende manieren waarop je kunstwerken aan je schutting kunt toevoegen. Een optie is om schilderijen of andere decoratieve objecten direct aan de schutting te bevestigen. Je kunt bijvoorbeeld kleine schilderijen of prints ophangen die bijdragen aan de sfeer van je tuin. Je kunt er ook voor kiezen om een groot kunstwerk te maken dat de hele schutting bedekt. Dit kan een muurschildering zijn of een ander soort artistieke installatie.

Naast het ophangen van kunstwerken, kun je ook overwegen om de schutting zelf als canvas te gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld verf of graffiti gebruiken om je eigen ontwerpen op de schutting te maken. Dit kan een leuke en creatieve manier zijn om je persoonlijkheid te laten zien en je tuin te laten opvallen.

Een ander idee is om kunstwerken te maken van gerecyclede materialen. Je kunt bijvoorbeeld oude flessen of blikjes gebruiken om een kleurrijk en interessant patroon op de schutting te creëren. Dit is niet alleen een duurzame manier om kunst toe te voegen, maar het kan ook een gespreksonderwerp zijn voor bezoekers van je tuin.

Een schutting met kunstwerken kan ook functioneel zijn. Je kunt bijvoorbeeld een stukje gaas op de schutting bevestigen en hier kleine objecten aan hangen, zoals vogelhuisjes of plantenbakken. Hiermee creëer je een levendige en levendige uitstraling voor je schutting.

Of je nu een liefhebber bent van moderne kunst, graffiti of ambachtelijke kunst, er zijn talloze mogelijkheden om kunstwerken toe te voegen aan je schutting. Laat je creativiteit de vrije loop en maak van je tuinafscheiding een opvallend kenmerk van je buitenruimte.

Pieter de Vries

Vestibulum feugiat ullamcorper mauris, nec ornare eros sodales et. Nullam vestibulum condimentum velit, non blandit sapien. Cras porttitor consectetur enim nec tincidunt. Quisque iaculis velit id sapien ultricies, eget consequat nunc tempus. Morbi vehicula blandit massa non finibus.

Plaats een reactie